Linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on teadaolevalt spordis väga oluline planeerimine, kuid paraku elame praegu ajal, mil see ei ole võimalik. „Ent vaatamata sellele, et keerulisel ajal on nii treeningute kui ka võistluste graafikud küsimärgi all, on Tallinna esindusmeeskonnad võimelised võistlema ja võitma. Usun, et neid häid saavutusi ja kõrgeid tulemusi tuleb spordisõprade rõõmuks tulevikus veelgi,“ märkis Kõlvart.

Tallinna Selveri võrkpallimeeskond tuli eelmisel nädalavahetusel, 17. aprillil Credit24 Meistriliiga võitjaks, kui ülipõnevas finaalis võideti Saaremaa Võrkpalliklubi seisuga 3:2 ning peale seitsmeaastast pausi on Tallinna Selver võrkpallimeeskond taas Baltimaade parim võrkpallimeeskond.

Credit 24 Meistriliigas 2020/2021 osales kokku 10 võistkonda (Eestist 5, Lätist 4 ja Leedust 1 võistkond). Lisaks krooniti Tallinna Selver ka tänavu Eesti karikavõitjaks ja Eesti meistrivõistlustel 2021 võideti pronksmedal.

BC Kalev/Cramo tuli 11. aprillil esmakordselt Paf Eesti-Läti korvpalliliiga 2020/2021 hooaja võitjaks, kui finaalis võideti Läti pealinna esindusklubi Riia VEF seisuga 86:75.

Sel aastal korraldati Paf Eesti-Läti liiga tänu koroonale tavapäratutes tingimustes, kus mõlema riigi klubid mängis põhiturniiri koduste vastastega ning Riias korraldati Final Six turniir, millest võtsid osa mõlema riigi 3 parimat võistkonda. Kokku osales liigas 13 võistkonda (Eestist 7 ja Lätist 6 võistkonda).

Lisaks tuli BC Kalev/Cramo tänavu seitsmendat korda Eesti karikavõitjaks. Eesti meistrivõistlustel võideti sel hooajal põhiturniiri, play-offid käivad ja Eesti meister 2021 selgub maikuus.