Kotsar liitus Hamburgiga 2020. aasta suvel ja ta on kerkinud Bundesliga parimate mängijate sekka. Hamburg hoiab turniiritabelis kuuendat kohta, pääs veerandfinaali on kindel.

"Olen väga õnnelik, et saan Towersis mängimist jätkata. Mõlema poole jaoks oli lõpuks tegu väga lihtsa otsusega," ütles Kotsar Towersi kodulehele antud kommentaaris.

Hamburgi spordidirektor Marvin Willoughby lisas, et tulevaks hooajaks loodetakse säilitada ka ülejäänud tuumik. "Võistkond on näidanud, kui hästi nad omavahel kokku sobivad ja kui hästi karakterid Hamburg Towersi väärtusi esindavad. Loomulikult on meil soov võistkonna tuumikuga ka järgmisel hooajal koostööd teha," ütles ta.

Kotsar on Bundesligas tänavu visanud keskmiselt 14,2 punkti, võtnud 6,6 lauapalli, andnud 1,9 söötu ja teinud 1,1 vaheltlõiget. Väljakult on 211 cm pikkune eestlane viskeid tabanud 58,2 ja vabaviskeid 71 protsendiga.

Saksamaa ajakirjanduses on spekuleeritud, et järgmisel hooajal võiks Hamburg mängida ka mõnes eurosarjas, aga klubi pole sellest sihist veel kuigi avatud kaartidega rääkinud.