Nii teatas näiteks UFC superstaar Conor McGregor, et ta mõtleb Manchester Unitedi ostmisele. Unitedi klubi kuulub USA-st pärit Glazerite perekonnale. Unitedi tulihingelised fännid on alati olnud Glazerite vastu ning praegune olukord suurendab seda viha veelgi.

Ühe võidu on Unitedi fännid praeguseks saanud, kuna klubi tegevjuht Ed Woodward astus viimaste päevade skandaali valguses tagasi. Ärimees Woodward on fännidel olnud alati pinnuks silmas ning eile otsustas ta tagasi astuda, kuna fännide pahameel Superliiga osas osutus nende jaoks ootamatult suureks.

Samas on ilmselt mõnel kohalikul väga keeruline Unitedit üle osta, kuna klubi väärtuseks hinnatakse koguni 3,5 miljardit eurot. Kuna McGregori isikliku varanduse suuruseks on „kõigest“ 250 miljonit eurot, siis üksinda ta sellist tehingut kindlasti teha ei suudaks.

Iirlane McGregor ei oleks muidugi ka päris oma, kuid vähemalt on ta eluaegne fänn. Omal ajal olid tema iidoliteks Unitedis mänginud iirlased Roy Keane ja Denis Irwin.

„Hei, kutid. Ma mõtlen Manchester Unitedi ostmisele! Mida te arvate?“ kirjutas McGregor oma 8,6 miljonile Twitteri jälgijale.

„Roy Keane on üks paremaid poolkaitsjaid, keda maailm on üldse näinud. Vastased kartsid teda juba enne väljakule astumist. Poisikesena lummas mind Unitedi võitjamentaliteet,“ põhjendas McGregor.