Real on üks 12-st Euroopa tippklubist, kes on algatanud uue Euroopa Superliiga loomise.

"Teeme seda selleks, et jalgpalli praegusel kriitilisel hetkel kaitsta," ütles Perez Hispaania meediale.

Reali bossi sõnul on praegune Meistrite liiga ajale jalgu jäänud, sest nõrkade meeskondade osalusel peetavaid igavaid mänge on liiga palju ja noorte huvi on kahanemas.

"Kui me jätkame Meistrite liigaga, jääb huvi järjest ja järjest väiksemaks, kuni lõpuks see hääbub. Uus Meistrite liiga formaat aastaks 2024 on absurd (alagrupiturniiril 36 meeskonda - toim.), 2024. aastaks oleme kõik surnud," lisas Perez.

Hetkel on Superliigaga liitunud 12 klubi - kuus Inglismaalt ning kolm Hispaaniast ja Itaaliast. Perez kinnitas, et nad pole veel rääkinud ühegi Saksamaa tippklubiga ega ka Prantsuse meistri PSG-ga.

"Kui Müncheni Bayern keeldub liitumast, meie oma plaane ei muuda, ärge muretsege. PSG-d pole veel kutsutud. Meil on hetkel 12 klubi, tahame kasvada 15 klubini," lisas Perez.

Superliigaga on liitunud Hispaania klubid Madridi Real, Barcelona ja Madridi Atletico, Itaalia suurklubid AC Milan, Milano Inter ja Torino Juventus ning Inglismaa meeskonnad Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal ja Tottenham.