"Gary Neville rääkis "You'll Never Walk Alone`ist" (Liverpooli hümn - toim.). Et see peaks olema juba keelatud. See on meie hümn ja meil on õigus oma hümni laulda. Tema ei mõista seda niikuinii, nii et see pole aus. Mulle see (Superliiga) ka ei meeldi, aga ma ei anna kommentaare teiste klubide kohta," kurjustas Klopp pärast 1:1 viigimängu Leeds Unitediga.

Sakslane lisas, et Neville võiks kõrgepalgalisest Sky teleeksperdi kohast loobuda ja vastu võtta mõne põneva väljakutse treenerina.

"Me võime olla emotsionaalsed, aga ma tahaks, et Gary Neville oleks kuskil kuumal kohal, mitte seal, kus on palju raha. Ta oli Manchester Unitedis, kus oli palju raha, ja nüüd Sky`s, kus on palju raha," sõnas sakslane.

Neville ütles Klopi süüdistuste kohta, et sakslane ei peaks asju nii isiklikult võtma, sest teda on alt vedanud hoopis Liverpooli omanikud (Fenway Sports Group).

"Eile ma astusin lihtsalt jalgpalli kaitseks välja ning minu suurim pettumus oli suunatud Manchester Unitedi ja Liverpooli vastu. Ma arvan, et me oleme viimase 24 tunni jooksul mõlemale klubile piisavalt kriitikat andnud, nii et ma ei tea, mis on tema (Klopi) probleem. Ta räägib kuumast kohast, mul oli 25-aastane karjäär Manchester Unitedis, 11 aastat Sky's ja ma töötasin selle nimel kõvasti. Mulle pole seda lihtsalt kätte antud. Sir Alex Ferguson ei öelnud igal aastal: “Gary, kas sa tahad siia jääda?”. Nii et mul pole aimugi, millest ta räägib," vastas Neville.