Liverpool asus küll pooletunnise mängu järel Sadio Mane väravast juhtima, kuid Diego Llorente suutis 87. minutil kodumeeskonnale viigi päästa.

Liverpool jätkab 53 punktiga kuuendal kohal. Kuus vooru enne hooaja lõppu on neljandal ehk viimasel Meistrite liigasse viival kohal üllatuslikult West Ham United, kelle arvel on 55 silma. Viies on mängu vähem pidanud Chelsea (54p). Kõrgliiga uustulnuk Leeds jagab 46 punktiga koos Arsenaliga 9.-10. kohta.

Kohtumise eel uuriti Liverpooli peatreenerilt Jürgen Klopilt, mis ta arvab loodavast Superliigast, mille üheks asutajaks tema koduklubi on. Sakslane tunnistas, et tema seda ideed ei toeta.

"Inimesed pole sellega rahul, ma saan sellest aru. Ma ei saa hetkel palju rohkem öelda, sest me ei ole selles protsessis osalenud - ei mängijad ega mina -, me ei teadnud sellest. Me peame ootama ja vaatama, kuidas see areneb. Mulle meeldib jalgpalli võistluslik aspekt. Mulle meeldib, et West Ham võib mängida Meistrite liigas. Me tahame ise sinna pääseda, aga mulle meeldib, et neil on võimalus," kommenteeris Klopp.