"FC Bayern ei ole olnud seotud Superliiga loomise plaanidega. Oleme veendunud, et jalgpalli praegune struktuur tagab usaldusväärse aluspinnase. FC Bayern tervitab Meistrite liiga reforme, kuna usume, et need on õige samm Euroopa jalgpalli arendamiseks. Uuenev alagrupiturniir aitab suurendada võistluste põnevust ja emotsionaalset kogemust," teatas Rummenigge Bayerni pressiavalduses.

"Ma ei usu, et Superliiga lahendab koroonaviiruse pandeemia tagajärjel tekkinud Euroopa klubide finantsprobleeme. Pigem peaksid kõik Euroopa klubid tegema solidaarset tööd tagamaks, et kulustruktuur - eriti mängijate palgad ja agentide tasud - viia kooskõlla tuludega, et muuta kogu Euroopa jalgpall ratsionaalsemaks," lisas Bayerni boss.

Pühapäeva õhtul teatasid Superliiga loomisest 12 Euroopa tippklubi. Liiga asutajateks on Inglismaa klubid Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal ja Tottenham Hotspur, hispaanlaste Madridi Real, Barcelona ja Atletico ning itaallaste AC Milan, Milano Inter ja Torino Juventus.