Põhiturniiril viimaseks jäänud Kalev andis südika partii ning hoidis juhtohjad enda käes kolmel esimesel veerandajal. Avaperioodi järel juhtisid külalised 21:18, poolajavileks 43:42 ja enne viimast veerandit 62:59. Otsustavat neljandikku alustas aga Pärnu võimsa 18:4 spurdiga ja hoidis seejärel edu lõpuvileni.

Pärnu poolel jõudsid kaksikduublini Mihkel Kirves, kes viskas 12 punkti ja võttis 11 lauapalli, ning Kristjan Kangur, kes kogus 11 punkti ja 11 lauda. Linards Jaunzems ja Robert Valge tõid mõlemad 15 punkti, Pärnu selle hooaja suurim korvikütt Edon Maxhuni tabas mängust 15-st viskest vaid neli ja lisas 13 silma.

Kalev/TLÜ poolel tegi võimsa mängu Mario Paiste, kes tõi 22 minutiga 21 punkti (visked mängust 8/11). Sama punktiskoorini jõudis ka Antonio Williams. Tema jagas ka viis resultatiivset söötu ja võttis viis lauapalli.

Poolfinaali pääsuks on vaja võita kaks veerandfinaalmängu. Kalev/TLÜ võõrustab Pärnut sel neljapäeval.

Homme peavad veerandfinaali avamängu Rakvere Tarvas ja TalTech ning Rapla Utilitas ja Tartu Ülikool Maks & Moorits. Põhiturniiri võitnud BC Kalev/Cramo pääses otse poolfinaali.


Mäng täispikkuses: