Antson teenis pargisõidus avalaskumise eest 50,66, teise eest 52,33 ning kolmanda eest 69,00 punkti. Kui esialgu napsas eestlanna nina alt kolmanda koha Liina Kuivalainen, kes kogus parima laskumise eest 71,00 silma, siis hiljem viidi sisse korrektiivid ja Antson kerkis kolmandaks. Kuivalaineni tulemus kadus aga üldse protokollist.

Esikoha teenis Anni Karava 90,00-ga, teiseks tuli Viivi Paljärvi 80,00-ga. 20-aastane Karava on praeguse seisuga Soome parimaks freestyle-suusatajaks. Karava osales sel talvel kõikidel pargisõidu ja Big Airi MK-etappidel ning ka maailmameistrivõistlustel. Aspeni MM-ilt läks kirja 12. koht Big Airis ja 17. koht pargisõidus. MK-sarjas oli parimaks Aspeni pargisõidu üheksas koht.

16-aastane Antson on Eesti edukaima freestyle-suusataja Kelly Sildaru treeningkaaslaseks. Ühiselt on sel hooajal käidud ka treeninglaagrites. Mõlema sportlase juhendajaks on Mihkel Ustav. Põlvevigastusest taastuv Kelly Sildaru sõidab Soome laagrisse pärast esmaspäeval toimuvat eesti keele eksamit.

Poiste konkurentsis oli Soome meistrivõistlustel kaasa löömas veel Harri Tammemägi, kes teenis kohalike parimatega heideldes esikoha.