Kolmandalt kohalt startinud Verstappen sai tiimikaaslasest Sergio Perezest ja kvalifikatsiooni võitnud Lewis Hamiltonist kohe mööda ning hollandlane noppis lõpuks kindla võidu.

Võistluse lõpetas teisena Hamilton, kes sõitis sõidu keskel ka seina ning lõhkus esitiiva. Britt langes sellega esikümnest välja. Võistluse lõppfaasis möödus ta järjepanu konkurentidest ning finišeeris ikkagi teisena. Hamilton kaotas Verstappenile lõpuks 22,0 sekundiga.

Kolmanda koha saavutas McLareni piloot Lando Norris. Esikolmikule järgnesid Charles Leclerc Ferraril, Carlos Sainz jr Ferraril ning Daniel Ricciardo McLarenil.
Imolas toimunud vormel-1 etapp.

31. ringil pandi võistlus paarikümneks minutiks ka seisma, kuna karmi avarii tegid Valtteri Bottas ja George Russell. Kordusest oli näha, et Russell kaotas oma vormeli üle kontrolli. Kuna rajale lendas palju sodi, siis selle koristamiseks lehvitati punast lippu. Avarii järel pöörasid Bottas ja Russell ka tülli. Russell sammus veel vormelis istunud Bottase juurde. Soomlane näitas seepeale konkurendile keskmist sõrme ja Russell lõi Bottast vastu kiivrit.

MM-sarja üldseis kahe etapi järel:


1. Lewis Hamilton (Mercedes) 44 punkti
2. Max Verstappen (Red Bull) 43
3. Lando Norris (McLaren) 27
4. Charles Leclerc (Ferrari) 20
5. Valtteri Bottas (Mercedes) 16
6. Carlos Sains jr (Ferrari) 14
7. Daniel Ricciardo (McLaren) 14
8. Sergio Perez (Red Bull) 10