Osorio Serrano, kes järgmise nädala WTA edetabelis tõuseb veel 18 koha võrra, alistas USA-s järjepanu poolatari Magda Linette (WTA 51.), ameeriklanna Christina Mchale'i (WTA 91.) ning endiste juunioride esinumbrite duellis taanlanna Clara Tausoni WTA (101.), kes andis teise seti alguses loobumisvõidu.

Poolfinaalis sai kaheksa mängu järjest võitnud kolumblannast aga jagu 25-aastane austraallanna Astra Sharma (WTA 165.), kes veebruari alguses oli Melbourne'is Gippsland Trophy avaringis kaotanud Kaia Kanepile ja 2020. aasta Australian Openil Anett Kontaveidile. Sharma võidunumbrid olid 7:6 (5), 6:1.

Teisel tabelipoolel on oma esimese asetuse auga välja mänginud tuneeslanna Ons Jabeur (WTA 27.), kes poolfinaalis alistas Montenegro mängija Danka Kovinici (WTA 65.) 6:3, 6:0.

Kuigi Jabeur on tõusnud üheks kardetumaks vastaseks naiste Touril, pole tal WTA karikat pea kohale tõsta veel õnnestunud. Mõlemad Charlestoni finalistid on varem nii kaalukas matšis osalenud ühe korra. Samuti veel turniirivõiduta Sharmaga kohtub Jabeur täna esimest korda. Finaalmatš algab Eesti aja järgi kell 21.

Jabeur kaotas 2018. aasta oktoobris Venemaal Kremlin Cupi finaalis Daria Kasatkinale, Sharma 2019. aasta aprillis Bogota turniiri finaalis Amanda Anisimovale.