Kehakaalus kuni 81 kg nokauteeeris Vinogradov kolmanda raundi viimasel minutil Al Swaisati. Jordaania poksija jäi aga põrandale teadvusetult lamama ning kohale tormasid arstid. Kiirelt otsustati, et Al Swaisat vajab haiglaravi ning ta viidi haiglasse operatsioonile.

"Arsti sõnul oli tal hematoom (aju traumaatiline verevalum - toim). Ta vajas operatsiooni, mis koheselt ka läbi viidi;" vahendas Poola Eurosport kohaliku poksiliidu presidendi Grzegorz Nowaczek sõnu. "Küll aga ei tekkinud see ilmselt matši, vaid ühe vana trauma tõttu."

Poola meedia teatel viibib Al Swaisat hetkel Kielce haiglas intensiivraviosakonnas.

Vinogradov on tänaseks jõudnud MMil teise ringi koos teise Eesti poksija Allan Morozoviga, kes poksib kaalukategoorias kuni 49 kilogrammi. Ülejäänud kolm poksikoondislast kaotasid avaringis.

Matvei Starikov pidi kaalukategoorias kuni 64 kilogrammi võtma vastu kindla kaotuse, jäädes kohtunike ühehäälse otsusega alla iraanlasele Amirreza Shakari.

Noorte EMil varasemalt pronksile jõudnud Diana Gorisnaja alistus juba teises raundis India poksija Babyrojisana Chanu Naoremile ning MMi debüdant Mario Jerjazov avaraundis armeenlasele Hovhannes Papazyan.