Viie päeva jooksul peeti kokku kümme võidusõitu, kus meie purjetajatel õnnestus viiel korral purjetada esikümnesse. Deniss Karpak lõpetas paremates sõitudes 3. ja 6. kohaga, saavutades seeria kokkuvõttes 158 punktiga 19. koha. Taavi Valter Taveter sai ühe sõiduvõidu, 7. ja 10. koha ning jõudis kokkuvõttes 24. kohale 179 punktiga. Euroopa meistriks tuli ungarlane Zsombor Berecz olümpiavõitja britt Giles Scotti ja šveitslase Nils Theunincki ees.

Deniss Karpaki kokkuvõte regatist: „See ei olnud lihtne võistlus minu jaoks. Viiruse olukorra tõttu ei saanud ma talvel täielikult treenida, seetõttu pakkus see regatt suurepärase võimaluse maailma parimatega koos treenida ja valmistuda maailmameistrivõistlusteks, mis toimuvad mai kuus Portos. Tulemusega ma rahul ei ole ja kavatsen seda maailmameistrivõistlustel parandada.”

Taavi Valter Taveteri kokkuvõte regatist: „Viimane päev läks päris hästi, sain karjääri esimese sõiduvõidu. Kiirus oli päris hea tänu uuele varustusele paadile, mastile ja purjele. Tahan tänada kõiki toetajaid kes aitasid mul selle osta, samuti perekonda, ja Tõnis Pohlakut kes tuli siia meile võistlustele appi. Järgmine regatt on samuti Portugalis, Portos ja loodan seal sõita paremini.”