Prantslane oli 60-aastaselt juba M-Spordiga käed löönud, et nende WRC autoga Korsikal startida, kuid uskumatuna kõlav comeback jäi siiski sponsorite leidmise taha.

"Kaks aastat tagasi üritasin oma 60. sünnipäevaks WRC autot rentida," rääkis prantslane DirtFishile. "Mul oli Malcolm Wilsoniga kontakt, sõitmaks Fordiga Korsikal, kuid kahjuks me ei saanud eelarvet kokku. See oli väga suur eelarve ning see osutus võimatuks."

"See oli tõesti nauditav idee. Oleksin võinud 60-aastaselt tänapäevase WRC autoga rajale tulla. Malcolm pingutas tõesti kõvasti ja üritas mulle head tehingut välja võidelda, aga ma ei saanud hakkama," lisas Auriol.

Auriol annab endale aru, et ta poleks suutnud tänastele tippudele kandadele astuda. Siiski usub ta, et võinuks mõnel spetsiifilisel katsel head aega näidata. "Hea aeg olnuks võimalik, võidu nimel võitelmine mitte. Ma ei usu seda," sõnas ta.

62-aastane Auriol tegi WRC sarjas kaasa 152 rallit, võitis 20 etappi ja jõudis poodiumile 53 korral. Korsikal 1984. aastal debüteerinud ja neli aastat hiljem seal esimest korda võidutsenud prantslase nimel on 554 katsevõitu. Oma viimase etteaste MM-sarjas tegi ta 2005. aastal Monte Carlo rallil. Mehe viimane võit pärineb 2001. aasta Kataloonia etapilt.