Mazepin polnud sugugi ainus, kelle auto tervena boksi ei jõudnud. Esimesed punased lipud tõi rajale Sergio Perez (Red Bull), kes oli katkise rehviga pirueti teinud ja osaliselt asfaldi peale seisma jäänud. Mõned meetrid eemal jäi teepervele ka Esteban Ocon (Renault), kuid kaamerad ei püüdnud kinni, mis meestel omavahel juhtus.

Mazepin oli ühtlasi esimene, kes esimesel treeningul libastus. Treeningu alguses oli möödas vaid viis minutit, kui ta kruusa peale sõitis ja rattad vastassuunda keeras. Vabatreeningu lõpus sattus ta samuti kruusa peale ning lõpetas piruetiga seinas vahetult enne boksi sissesõidutee algust.

Vabatreeningu kiireima ringiaja sõitis välja Valtteri Bottas, teine oli Lewis Hamilton (+0,041), kolmas Max Verstappen (+0,058), neljas Charles Leclerc (+0,232), viies Pierre Gasly (+0,324).

Rajal püsimisega oli raskusi ka teistel meestel, sealhulgas Verstappenil, kes ühe šikaani mööda kruusa otseks sõitis. Väljas käis ka Yuki Tsunoda (AlphaTauri).

Teine vabatreening algab kell 15.30. Homme algab kolmas treening kell 12 ja kvalifikatsioon kell 15, põhisõidu start antakse pühapäeval kell 16.