Aldridge käis viimati väljakul Eesti aja järgi 11. aprillil, kui Nets kaotas 101:126 Los Angeles Lakersile. Ameeriklane veetis väljakul 23 minutit, mille jooksul viskas 12 punkti.

Kohtumise ajal häirisid teda aga südame rütmihäired. "Hiljem sel õhtul läks olukord aina hullemaks, mis pani mind väga muretsema," kirjutas Aldridge Twitteris. "Järgmisel hommikul rääkisin meeskonnale juhtunust ning nad aitasid mul haiglasse uuringutele minna."

"Ehkki nüüd on mul parem olla, oli toonase õhtu probleemid südamega üks hirmsamaid asju, mida olen kogenud. Seega tegin raske otsuse lõpetada NBA karjäär," sõnas ta. "15 aastat olen seadnud korvpalli esikohale. Nüüd on aeg seada esikohale tervis ja perekond."

"Olen tänulik kõige eest, mida see mäng on mulle andnud: suurepärased mälestused, tõusud ja mõõnad ning sõprused, mida hoian igavesti. Tänan Portland Trail Blazersit peenikese Texase poisi valimise ning talle võimaluse andmise eest," jätkas Aldridge, tänades seejärel ka San Antonio Spursi ja Brooklyn Netsi. "Iial ei tea, kui midagi lõppeb, seega nautida seda iga päev. Saan öelda, et ma tegin seda."

2006. aastal Portland Trail Blazersi poolt NBA draftis valituks osutunud Aldridge mängis klubis kuni 2015. aastani. Järgmised kuus hooaega Spursis veetnud keskmängija siirdus tänavu märtsis Netsi. Brooklyni klubi eest jõudis ta pidada aga vaid viis kohtumist.

Aldridge valiti seitsmel korral NBA Tähtede Mängule. Kahel aastal (2015, 2018) pääses ta NBA teise algviisikusse.