Jalgpalliportaal Goal.com kirjutab, et 29-aastane Neymar tegi pokkeriga esmatutvust 2014. aasta MM-il. Aastate jooksul on brasiillasel tekkinud kaardimängu vastu suur kirg ning isegi tema koer kannab nime Poker.

Portaal CNEWS uuris brasiillaselt hiljuti, kas ta näeb jalgpalliga lõpparve tegemise järel karjääri professionaalse pokkerimängijana. "See on tõsi. Pokker on üks asjadest, mida väga armastan," avaldas Neymar. "Usun, et pärast jalgpalliga lõpetamist saan käia ja reisida turniiridele, kuhu olen alati tahtnud minna. Seni pole ma seda aga enda kohustuste ja karjääri kõrvalt saanud teha."

"Kui jalgpallurina karjääri lõpetan, on see üks asjadest, millega hakkan tegelema," kinnitas Neymar. "Pokkeri ja jalgpalli puhul on üheks sarnaseks osaks keskendumine. Samuti on oluline mängu ning vastase lugemine."

Teisipäeval PSG Meistrite Liiga poolfinaali aidanud Neymari praegune leping Prantsusmaa suurklubiga kehtib 2022. aasta suveni. Neymar on ise hiljuti avalikult mõista andnud, et kavatseb PSG-ga lepingut pikendada.