Esmaspäeval selgus, et sel korral pääsevad Euroliigasse mõlemad EuroCupi finalistid, kuna mullune võitja Valencia ei pääsenud Euroliigas tänavu veerandfinaali. Valencia saatus selgus esmaspäeval, kui nende eest napsas viimase veerandfinaali pääsme Peterburi Zenit.

Unics alistas poolfinaalis Itaalia tippklubi Bologna Virtuse. Virtus on viimasel ajal tegutsenud üliambitsioonikalt ning meeskonda on toodud sellised staarid nagu Milos Teodosic ning Marco Belinelli.

Virtus oli sel hooajal võitnud EuroCupil järjepanu 19 kohtumist, kuid poolfinaalis Uncsi vastu kaotati kolmest matšist kaks. Seejuures toimus otsustav matš Virtuse koduväljakul.

Virtus võitis seeria avakohtumise 80:76. Kahes järgmises jäi Unics peale vastavalt 85:81 ning 107:100. Viimaseks jäänud kohtumises tõid Unicsile Jamar Smith 24, Okaro White 22 ning John Brown 20 punkti. Virtuse poolelt vastasid Teodosic 25 ja Belinelli 24 silmaga.

Monaco oli poolfinaalis Gran Canaria Herbalife'ist üle 82:77 ning 76:74.

Unics ja Monaco peavad finaalseeria esimese kohtumise 27. aprillil. Teine mäng toimub 30. aprillil ning kolmas vajadusel 5. mail.