ESPN kirjutab, et 20-aastane Kriisa annab homme oma nime üles üleminekuportaalis, mis tähendab, et ta võib peagi leida endale uue koduklubi.

„Loodan, et saan teada, millised võimalused mul on,“ sõnas Kriisa ESPN-i draftieksperdile Jonathan Givony'le. „Olen valmis ka Arizonasse naasma, kuid peab jälgima, milliseks olukord kujuneb.“

Kriisa sai lõppenud hooajal mänguloaprobleemide tõttu osaleda ainult kaheksas kohtumises. Arizona Wildcatsi tiim määras hooaja lõppfaasiks endale lisaks veel ka mängukeelu. Nii loodab korruptsiooniskandaali sattunud tiim vältida NCAA karmimat karistust.

Kriisa kogus lõppenud hooajal kaheksa kohtumise jooksul keskmiselt 5,5 punkti ja 2,4 korvisöötu. Korruptsiooniskandaali tõttu sai hiljuti ametist priiks Arizona senine peatreener Sean Miller, kes oli meheks, kes Kriisa Arizonasse tõi. Wildcatsi uueks juhendajaks saab ilmselt Gonzaga ülikooli senine abitreener Tommy Lloyd.

„Kriisa on ülikoolikorvpallis üks lubavamaid mängujuhte. Seega võib temalt oodata nüüd läbimurdehooaega. Ta suudaks seda igas meeskonnas, kus tema karjäär jätkub,“ kirjutas Givony.