Peateemasid on sel korral kaks. Mõistagi Paf Eesti- Läti finaalkuuiku turniir Riias ning Euroliiga järgmisel nädalal algavad play-off'id. Vahele igasugu huvitavaid kilde ja küsimusi ning loomulikult Kullamäe firmamärgiks kujunev rubriik Balti Delfi.

Stuudios on Riia turniiri võidukarikas, mille tõi Eestisse Kalev/Cramo meeskond. Räägime Eesti meisterklubi esimesest rahvusvahelisest võidust, turniiri telgitagustest, "mullis" toimunud huvitavatest seikadest ning sellest, kuidas Pärnu Sadam on saanud külge huvitava diagnoosi - favoriit. Kust otsast oli Pärnu veerandfinaalis Ogre vastu favoriit? Kes neid diagnoose paneb?

Euroliigas algavad loetud päevade pärast kolme võiduni mängitavad play-off seeriad. Saatejuhid võtsid ette kõik paarid ja tegid ennustuse. Arutluste käigus jõuti õpikutreeneriteni ja bussijuhtideni, jalutuskäikudeni pargis ning ei tea milleni veel. Juba kaugelt tunda, et mehed läksid süvitsi.

Vahepalana selgus saates ka Eesti parim meeskorvpallur, Balti Delfi rubriigis sündis suurmängu pidamise idee ning Eesti korvpalliliidule läks meeldetuletus, et juba lähiaastatel oleks vaja mõne eestlase määramist FIBA Kuulsuste halli. Head kuulamist!
1x
00:00