Läti Delfi käsutuses on turvakaamera video, kust on näha, kuidas Bezzubovi juhitud Volkswagen Touareg on tegemas parempööret, kuid BMW X5 blokeerib tema tee. Musta värvi BMW X5 kõrvalistme aken tehakse lahti ning sealt tulistatakse Touaregi suunas. Videost on veel näha, kuidas jalgpalliagendi juhitud Touareg BMW-le külje pealt otsa sõidab.

Videot intsidendist saab vaadata siit. (Video võib olla häiriv!)

Kohaliku meedia teatel sõitis Touareg edasi läbi aia ühte tühja parklasse, kust politsei leidis auto kõrvalt mehe surnukeha. Mitme väljaande teatel oli hukkunuks kohalik jalgpalliagent Bezzubov.

Läti siseminister Sandis Ģirģens kinnitas õhtusel pressikonverentsil, et juhtunut uuritakse põhjalikult ning kõik võimalikud võimuorganid on sellega seotud.

Kohaliku politseijuhi Armands Ruksi sõnul alustasid Riia politseinikud kümme minutit pärast väljakutse saamist liikluse piiramist ning masinate uurimist. Tema sõnul tegeles asjaga korraga mitu tuhat politseinikku. Viimase informatsiooni kohaselt on tapmisega seotud kaks inimest.

Ruksi sõnul kaaluvad nad ka varianti, et tapjad võisid olla välismaalt. Tema hinnangul võis mõrv olla seotud hukkunud Bezzubovi tööga, kuid seda on veel liiga vara hinnata. Ruksi sõnul teevad nad koostööd ka Interpoli ja naaberriikide võimudega, seal hulgas Venemaaga.

Läti Delfi teatel alustas Bezzubov karjääri jalgpallurina ning oli üks kandidaat Läti U19 koondisesse. Sinna ta siiski ei pääsenud. Suurema osa karjäärist Läti klubides mänginud Bezzubov tõmbas 2012. aastal sportlaskarjäärile joone alla ning hakkas tegutsema jalgpalliagendina. Ta oli üks vähestest Läti agentidest, kes tegutses rahvusvahelisel tasemel. Talle kuulus ettevõte BR-Sport agentuur.