Neuville'i sõnul käib Wydhaege usinalt keeltekoolis, et prantsuse keele hääldust parandada, aga eelkõige põhjustas hooaja alguses muresid tehniline probleem.

"Helisüsteemil oli probleem, mida võib pidada väga lolliks või teisiti öeldes labaseks. Suutsime sellele lõpuks lahenduse leida ja nüüd töötab kõik hästi. Kasutasin kiivris vanu kõrvaklappe ning millegipärast ei sobinud minu kiiver ja kõrvaklapid kokku," rääkis Neuville portaalile DirtFish.

Pühapäeval võistlesid Neuville ja Wydhaege Itaalias Sanremo rallil. Belgia ekipaaž edestas Ott Tänakut ja Martin Järveoja 33,9 sekundiga, aga sellest 30 sekundit tuli esimesel katsel saadud karistuse tõttu.

"Meil oli hea päev ja võime tehtud tööga rahul olla. Oleme aina enam ja enam rütmi paika saanud. Martin tegi oma tööd väga hästi. Sanremo rallil oli üks katse, mis oli väga kurviline ja 14 kilomeetrit pikk. See on kaardilugeja jaoks tõeline õudusunenägu, aga ta sai väga hästi hakkama. Arvan, et Horvaatias ootavad meid ees sarnased olud," ütles Neuville.

Horvaatia WRC-ralli peetakse 23.-25. aprillil.