Murray võimed tulid eriti säravalt esile eelmisel aasta play-off'is, kus ta vedas Nuggetsi koos Nikola Jokiciga läänekonverentsi finaali. Murray viskas 19 mänguga keskmiselt 26,5 punkti, kahel korral jõudis ta 50 punktini.

Tänavusel põhihooajal jäi tema arvele 48 mänguga keskmiselt 21,2 punkti ja 4,8 resultatiivset söötu.

Hooaega kahvatult alustanud Nuggets sai alates märtsist hea hoo sisse ja praegu ollakse 34 võidu ja 20 kaotusega läänekonverentsis neljandal kohal. Ent pärast Murray vigastust kahanesid Nuggetsi võimalused NBA tiitlit võita oluliselt.

Praeguse seisuga läheks Nuggets play-off'i esimeses ringis vastamisi tiitlikaitsja Los Angeles Lakersiga, kellele mullu läänekonverentsi finaalis mängudega 1:4 kaotati. Praegu on vigastustega suuri probleeme ka Lakersil, aga paari nädala jooksul peaks naasma nii Anthony Davis kui ka LeBron James.

Murray vigastus on halb uudis ka Kanada koondise jaoks, kes jahib 22. juunist 4. juulini Tokyo olümpiapiletit. Kui Nuggets oleks korranud eelmise aasta saavutust ja pääsenud vähemalt läänekonverentsi finaali, poleks Murray saanud Kanadat kvalifikatsiooniturniiril nagunii aidata, aga koondise edu korral liitunuks ta kaasmaalastega Tokyos. NBA finaalseeria peaks lõppema vahetult enne olümpiamängude algust.

NBA tabeliseisud: