Koondis on jõudnud Poola viieliikmelises koosseisus. Võitlusse astuvad Euroopa noorte pronksmedalist Diana Gorisnaja, kogenud Matvei Starikov ning debütandid Allan Morozov, Anton Vinogradov ning Mario Jerasov.

"Ettevalmistus sujus olukorda arvesse võttes sujuvalt. Saime käia laagris nii Leedus kui Poolas ning raskel ajal osaleda ka mõnel väiksemal turniiril," rääkis poksikoondise peatreener Artur Sinilill enne algavat turniiri.

Turniiril kaasa löömiseks peavad tiimi liikmed tegema 72 tundi enne võistluste algust negatiivse vastusega koroonatesti. Sportlased võivad maski maha võtta alles ringi saabumisel. Väljaspool ringi on keelatud teistest võistlejatest seista lähemalt kui 1,5 meetrit, välja arvatud loomulikult ringis võisteldes, poksijate soojendusalas harjutades või kui tegemist on treeneri ja tema sportlase vahelise suhtlusega.

10.-24. aprillini toimuval MM-il osalevad 487 poksijat 66 riigist. Naispoksijaid on kokku 160. Võistlused pidid toimuma algselt möödunud aasta novembris, kuid ülemaailmse pandeemia tõttu lükati see edasi.