Viaplay jälgib maailma parimaid naisgolfareid, kui nad võistlevad USA-s Ladies Professional Golf Associationi (LPGA) turniiril ning võitlevad auhindade ja esikoha pärast viiel iga-aastasel suurimal turniiril: Women's British Open, Women US Open, ANA Inspiration, Women's PGA, Evian.

Samuti saab Baltimaades Viaplay otseülekande vahendusel jälgida kolme neljast meeste põhiturniirist. Mais USA PGA, juunis US Open ja juulis British Open turniire.

"Golf on olnud NENT Groupi spordivalikus olulisel kohal juba üle kahe aastakümne. Oleme väga põnevil, et saame nüüd tuua Baltimaade Viaplay klientideni ka otseülekandeid maailma suurimatest golfimängijatest," ütleb Kim Mikkelsen, Viaplay asepresident ja Viaplay Sport tegevjuht.

Baltimaades on Viaplay esimeseks live-golfivõistluseks Lotte meistrivõistlused 14.-17. aprillil. Esimene võimalus meesgolfaritele kaasa elada on alates 20. maist, kui näidatakse USA PGA meistrivõistlusi.

Viaplay rõõmustas Baltikumi turule tulles ennekõike vormel 1 fänne, kes polnud mitmeid aastaid F1 ülekandeid eesti keeles näinud. Samuti kaotas F1 ülekandeõigused paljudesse kodudesse tellitud Saksa telekanal RTL.