29-aastane Matsuyama lõpetas turniiri tulemusega 278 (10 alla par'i). Vaid ühe löögiga edestas ta Mastersi debüüdi teinud ameeriklast Will Zalatorist. Kolme löögi kaugusele jäid ameeriklased Xander Schauffele ja Jordan Spieth, nelja löögi kaugusele austraallane Marc Leishman ja hispaanlane Jon Rahm.

2020. aasta Mastersi võitja Dustin Johnson põrus juba esimeses ringis, mille lõpetas skooriga +2 ning teisest ringist kaugemale ei pääsenudki.

Viimasele ringile tulles oli Matsuyamal neljalöögiline edumaa Zalatiorise, Schauffele, Leishmani ja inglase Justin Rose'i ees, kes sai lõpuks tulemusega -4 seitsmenda koha.

Väikse ehmatuse elas Matsuyama üle viimasel päeval 15. rajal (par 5), lüües oma teise löögi green'i taha vette, lõpetades raja bogey'ga (üks üle par'i). Schauffelle tegi sel rajal birdie (üks alla par'i) ning Matsuyama edu sulas kahele löögile. 16. raja järel oli jaapanlase edu ikka kaks lööki, kuid teiseks oli tõusnud Zalatoris, sest Schauffele oli avalöögi par-3 rajal vette saatnud ja raja läbinud triple bogey'ga (+3), kukkudes liidrist nelja löögi kaugusele.

Matsuyama hakkas profimängijaks 2013. aastal. PGA Touril on ta võitnud kuus turniiri. Suurturniiride senine parim tulemus oli tal 2017. aasta US Openi teise koha jagamine, kui ta koos Brian Harmaniga kaotas võidumehele Brooks Koepkale nelja löögiga.