Red Bullis nõunikuna ja noortesüsteemi pealikuna töötav Helmut Marko lükkas igasugused spekulatsioonid "trikitamisest" ümber.

"See on täielik nonsenss," ütles austerlane Sport1 telekanalile, vahendab F1i.com. "Oleme selle "müstilise" rattavedrustusega juba Bahreinis startinud. See pole üldse midagi erilist, kuid me pidime selle selliseks disainima, sest vajasime vedrustust, mis sobiks meie äärmiselt kitsa ja tiheda tagaosaga, mille oleme sel hooajal uue, väiksema ja kompaktsema Honda mootori ümber ehitanud."

Marko sõnul minnakse Itaaliasse samasuguse paketiga, millega Max Verstappen näitas suurepärast võistluskiirust, kuid pinevas lõpuheitluses siiski Lewis Hamiltoni (Mercedes) paremust pidi tunnistama.

"Lakume siiani haavu. Eelmise hooajaga võrreldes tunduvad need siiski väiksed kriimustused, sest me oleme Mercedesega võrdsed. See oligi meie eesmärk. Oleme kindlasti õigel teel," lisas Marko.

"Ma ei tea, mida Mercedes arendab. Aga meie toetume paketile, mis meil oli ka Bahreinis ning millest me lihtsalt maksimumi välja ei suutnud võtta."