Neuville kerkis liidriks eelviimase kiiruskatsega, kus ta edestas Tänakut 6,1 sekundiga ning läks üldarvestuses 2,6 sekundiga liidriks. Viimase kiiruskatsega kasvatas Neuville edu veelgi ning edestas lõpuks tiimikaaslast 3,9 sekundiga.

WRC masinatega olid veel stardis Pierre-Louis Loubet ja Pedro. Loubet kaotas Neuville'ile 1.15,0, Pedro kaotus oli ligi viis ja pool minutit. Mõlemad mehed sõitsid samuti Hyundai i20 Coupe WRC-ga.

Absoluutarvestuses võidutses Hyundai i20 R5-ga kihutanud Craig Breen, kes edestas 4,8 sekundiga Andrea Crugnolat (Hyundai i20 R5) ja 12,8 sekundiga Fabio Andolfit (Škoda Fabia R5).

Virves hoidis RB2 arvestuses veel viimase kiiruskatse eel liidrikohta. Kaheksandal ehk viimasel katsel kaotas eestlane aga lähimatele konkurentidele mitme minutiga ning langes RB2 arvestuses esimeselt kohalt kaheksandaks. Alessandro Casellale kaotas ta kokkuvõttes 1.58,0.

"Viimasel kiiruskatsel purunes meil ca 8km enne lõppu rehv ja seetõttu kadusid lõpuks ka pidurid," kirjutas Virves sotsiaalmeedias. "Seekord polnud õnn meie poolel, kuid siiski oleme näidatud kiirusega rahul, mis ongi peamine."