Kahtluse all on veel vaid nelja linna saatus. Nendeks on München, Rooma, Bilbao ja Dublin. Euroopa jalgpalliliit andis neile 19. aprillini aega lisainformatsiooni edastamiseks, enne kui otsus nende EM-ile kaasamises lõplikult langetatakse, vahendab BBC Sport.

UEFA nõudis kõigilt 12 korraldajalt detailse publikukava esitamist 7. aprilliks. Pealtvaatajatega jalgpalli said neist tagada London, Glasgow, Amsterdam, Kopenhaagen, Peterburi, Budapest, Bakuu ja Bukarest.

Budapest plaanib kogu tribüüni publikuga täita, Bakuu ja Peterburi kinnitasid 50-prtosendilist pealtvaatajate ligi laskmise võimekust. Peterburi loodab seda protsenti suveks veelgi suurendada.

Ungari, Aserbaidžaan ja Venemaa on ainsatena valmis turniirile saabujatele (sh fännidele) tegema riiki sisenemise piirangutes ja karantiinireeglites erandeid.

Amsterdam, Bukarest, Kopenhaagen ja Glasgow on kinnitanud minimaalse publikunumbri, mis jääb 25 ja 33 protsendi vahele, kuid Hollandis, Rumeenias ja Taanis võib see number veel suureneda.

Wembley staadion Inglismaal peaks Inglise jalgpalliliidu teatel kolmeks alagrupimänguks ja üheks kaheksandikfinaaliks saama täidetud fännidega 25% ulatuses, rohkem pealtvaatajaid loodetakse tribüünile lasta mõlemaks poolfinaaliks ja finaaliks.