Austin Hollins oli võitjate resultatiivseim 15 punktiga, Kevin Pangos viskas 13 silma ja jagas kuus resultatiivset söötu.

Kui Xavi Pascuali juhendatav Zeniit saab esmaspäeval Panathinaikosest jagu, lõpetatakse põhiturniir kas seitsmendal või kaheksandal kohal. Esimesel juhul kohtutakse play-offi avaringis Moskva CSKA-ga, teisel juhul Barcelonaga.

Valencia peab play-offi jõudmiseks lootma Panathinaikose võidule.


Milano Olimpia alistas täna Istanbuli Anadolu Efesi 98:75 ja kindlustas play-offiks koduväljakueelise. Shavon Shields viskas 19 punkti.

Neljanda asetuse taganud Milano läheb väljalangemismängude avaringis vastamisi Müncheni Bayerniga. Ka Anadolu Efes saab koduväljakueelise, neil on kindlustatud juba kolmas koht, mis toob neile vastaseks Madridi Reali.

Hispaania legend Pau Gasol naasis reedel enam kui 20-aastase pausi järel Euroliigas väljakule, kui Barcelona võõrustas Müncheni Bayernit. 40-aastane Gasol tõi 13 mänguminutiga 9 punkti ja 4 lauapalli, kuid esikoha juba kindlustanud Kataloonia gigant kaotas Bayernile 72:82. Bayerni parimana viskas Jalen Reynolds 26 punkti. Võit tõstis sakslased viiendale kohale.