Serbia koondislase palkab endale Oklahoma City Thunder, kelle juurde lendas täna ka nüüdseks juba endine Madridi Reali argentiinlasest ääremängija Gabriel Deck.

Hispaania korvpalliajakirjaniku Chema de Lucase andmetel sõlmib Micic Thunderiga kahe aasta pikkuse lepingu.

Kui Decki puhul oli tegemist lihtsalt tugeva võistkonna põhitegijaga, siis 27-aastane ja 196 cm pikkune Micic kuulub Euroliiga absoluutsete tippmängijate sekka.

Tänavu on ta Anadolu Efesi eest visanud Euroliigas keskmiselt 16,4 punkti, andnud 5 korvisöötu ja teinud 1,2 vaheltlõiget.

Thunderis ootab Micicit ees 19-aastane kaasmaalane Aleksej Pokuševski, lisaks mängivad seal eurooplastest Theo Maledon (Prantsusmaa) ja Sviatoslav Mihhailjuk (Ukraina).

Tänavu ja ilmselt ka järgmisel hooajal keskendub Thunder peamiselt noortele mängijatele. Kõik põhitegijad on kas ära vahetatud, puhkama saadetud või on praegu vigastatud. Tänaöises matšis Cleveland Cavaliersiga, mis kaotati 102:129, oli võistkonna kõige vanem mängija 26-aastane Kenrich Williams.

Thunder on saanud 20 võitu ja 32 kaotust, läänekonverentsis ollakse 13. kohal. Mida rohkem võistkond kaotab, seda suuremad on lootused kõrgele draft'ivalikule.