36-aastane ja 205 cm pikkune Jankunas ütles Leedu meediale, et tunneb ennast edasi mängimiseks piisavalt värskelt. Suuremat rolli näeb ta endal siiski mentorina.

"Kõik muretsesid, mida ma edasi teen. Aga ise olin rahulik, sest otsus oli selge. Kuu aega tagasin mõtlesin sel teemal ja leidsin, et ehk peaksin edasi mängima. Tahan mängida," vahendas Jankunase sõnu portaal 15min.lt.

Tänavu viskas Jankunas Euroliigas keskmiselt 16 minutiga 3,9 punkti ja võttis 4,4 lauapalli.

Järgmine hooaeg on talle Žalgirise särgis juba 18. Jankunas on tänapäevases Euroliigas pidanud kõige enam mänge, ta on esikohal ka lauapallide arvestuses.

Žalgiris lõpetas Euroliiga põhiturniiri 11. kohal, 34 mängust võideti pooled. Leedus vaadatakse üha enam järgmise hooaja poole.

Võistkonnas koos Thomas Walkupiga liidrirolli kandnud Marius Grigonis siirdub ilmselt Moskva CSKA-sse, lisaks valmistub klubi ka näiteks Walkupi ja Nigel Hayesi lahkumiseks.

Esimese täiendusena kavatseb Žalgiris palgata Prantsusmaal Strasbourg'is mängiva ameeriklase Ishmail Wainrighti. Leedu meedia andmetel on kokkulepe lähedal. 26-aastane ja 196 cm pikkune äär on tänavu Prantsusmaa kõrgliiga ja FIBA Meistrite liiga mängudes visanud keskmiselt 10,8 punkti, võtnud 4,1 lauapalli ja teinud 1,6 vaheltlõiget.