Ajalehe Marca andmetel lendab Deck USA-sse täna. Real teadis Decki otsusest juba varem. Üks põhjustest, miks argentiinlane otsustas hooaja keskel klubist lahkuda, oli see, et Decki palk Reali oli esindustiimi üks väiksemaid.

NBA klubidest tundsid 26-aastase ja 198 cm pikkuse Decki vastu huvi ka Los Angeles Clippers ja New York Knicks. Lõpuks tegi kõige sobivama pakkumise siiski Thunder ja Deck oli nõus maksma ka kahe miljoni suuruse väljaostusumma. Thunder sõlmib Deckiga kolme aasta pikkuse lepingu, aga selle väärtus pole veel teada.

Oma viimases mängus Reali särgis viskas Deck 39 minutiga 19 punkti, aidates Hispaania klubil Euroliigas tulemusega 93:67 võita Istanbuli Fenerbahcet. Selle võiduga kindlustas Real koha Euroliiga veerandfinaalis.

Tänavu viskas Deck Euroliigas keskmiselt 24 minutiga 8,8 punkti ja võttis 3,7 lauapalli.

Tema uus klubi Oklahoma City Thunder keskendub tänavu noortele mängijatele. Kõik põhitegijad on kas ära vahetatud, puhkama saadetud või on praegu vigastatud. Tänaöises matšis Cleveland Cavaliersiga, mis kaotati 102:129, oli võistkonna kõige vanem mängija 26-aastane Kenrich Williams.

Thunder on saanud 20 võitu ja 32 kaotust, läänekonverentsis ollakse 13. kohal.