Yorki maakonna koroneri kinnitusel hukkusid sündmuskohal püssimehe käe läbi 70-aastane doktor Robert Lesslie ja tema 69-aastane naine Barbara, koos nendega ka vanapaari lapselapsed Adah Lesslie (9) ja Noah Lesslie (5).

Maja ees leiti surnuks tulistatuna veel 38-aastane James Lewis, mees, kes oli samas majas kodus tööd teinud. Kuues inimene viidu tõsiste kuulihaavadega haiglasse.

Tapatöö motiivid pole veel teada. Anonüümseks jääda sooviv allikas ütles uudisteagentuurile AP, et Adamsi vanemad olid elanud hukka saanud arsti lähedal Rock Hillis ning eksjalgpallur oli olnud Lesslie patsient. Adams leiti neljapäeval veidi pärast südaööd surnuna. Ta oli end tapnud 45-kaliibrilise revolvriga.

Adams mängis viiel hooajal kuue erineva klubi eest NFL-is 78 mängus. Tippliigasse korjati ta 2010. aasta draftis 49ersi poolt seitsmenda ringi valikuna. Enne 2015. aastal Falconsi ridades karjääri lõpetamist pallis ta veel New Englandis, Seattle'is, Oaklandis ja Jetsis.

Oma esimesel NFL-i hooajal sai Adams tõsise hüppeliigesevigastuse, mis vajas opereerimist. 49ersi eest ta enam kunagi ei mänginud. 2012. aastal sai ta Raidersi klubis kolme mängu jooksul kaks peapõrutust. Kas need peapõrutused avaldasid mõju ka tema edasises elus, pole teada.

Adamsi tervist peapõrutuste seisukohast pole hiljem uuritud, nagu seda on tehtud paljude teiste endiste mängijate puhul, sest ta polnud 2014. aastaks veel karjääri lõpetanud.

Adamsi isa ütles Charlotte'i telekanalile, et süüdistab jalgpalli probleemides, mis viisid ta poja kolmapäevase veretöö sooritamiseni.

"Ma võin öelda, et ta on hea poiss. Ta oli hea poiss ning ma arvan, et jalgpall ajas ta peast segi. Ta ei rääinud palju ega teinud kellelegi eriti tüli."

Politsei kutsuti Lesslie'de koju kolmapäeval kohaliku aja järgi 16.45. Naabrid evakueeriti ning kahtlusalust hakati otsima politseikoertega. Üks naabritest rääkis, et tal lubati koju naasta alles kella 21 paiku. Mõni hetk hiljem pööras üks sõiduk nende maja ette ning võimud piirasid piirkonna kiiresti ümber.

Naise sõnul toimusid läbirääkimised politsei ja Adamsi vahel tunde, selleks kasutati valjuhääldit ning maja saadeti läbi otsima robot. Adamsil paluti mitmeid kordi majast väljuda. Selle käigus lubati ta puudega ema turvaliselt välja toimetada, misjärel Adams end maha lasi.