Mis tundega on Premium liiga hooaja algust vaadanud FC Flora, kes pole veel põllule saanudki, aga jääb liidrist Levadiast juba üheksa punktiga maha? Kas kohtunikud röövisid Dortmundi Borussialt võimaliku edasipääsu ning kas Liverpooli hooaja võib juba sisuliselt lõppenuks kuulutada?

Kas Pariisi Saint-Germaini võit Müncheni Bayerni üle oli petlik ning mida arvata Chelsea kummalisest nädalast, kus sisaldus kolmeväravaline kaotus West Bromile ning võit Meistrite liiga veerandfinaali avamängus?

Lisaks vaadatakse ette nädalavahetuse lahingutele Premier League’is ning juba uuel nädalal toimuvatele Meistrite liiga veerandfinaalide korduskohtumistele.

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja Joel Indermitte.

OlyBeti kuulajamäng puudutab seekord Müncheni Bayerni ja Pariisi Saint-Germaini vastasseisu – kuula seda alates 27:30! Postita oma pakkumine OlyBet Estonia Facebooki lehel "Futboliidi" viimase postituse alla ning kõigile õigesti vastajatele annab OlyBet omalt poolt 20 eurot tasuta panustamisraha. Kuulajamängu lisatingimusena tuleb osalemiseks samale mängule teha OlyBetis vähemalt 5 euro suurune panus.

1x
00:00