Ajaleht Bild avaldas, et märtsi keskel toimunud Bundesliga matši järel Kölnis juhtus nii, et 2:2 viigiga lõppenud matši järel alustati koheselt koduteed, kuid kogemata jäi maha Saksamaa koondist 70 mängus esindanud kaitsja Mats Hummels.

Keegi aga ei pannud tähele, et meeskonna üks staarmängijatest bussist puudu on. Hummels on ühtlasi Borrusia abikapten. Bussi väljudes veel staadionil intervjuusid jaganud Hummels jõudis siiski eraldi auto peale ning sõitis Dortmundi tagasi koos klubi töötajatega.

"See tagasilöök on metafoor kogu Dortmundi senisele hooajale," kirjutas Bild.

27 Bundesliga mängust on Dortmund võitnud 13, viigistanud 4 ja kaotanud 10, mis annab tabelis viienda koha 43 punktiga. Liidrist Müncheni Bayernist jäädakse juba maha 21 silmaga. 43 punkti on ka kuuendal kohal asuval Leverkuseni Bayeril, nelja punkti kaugusele jäävad Berliini Union ja Stuttgart, kes samuti veel eurosarjade kohti noolivad.

Meistrite liigasse pääsevad Bundesligast neli esimest (hetkeseisuga Bayern, Leipzig, Wolfsburg, Frankfurt), viies pääseb Euroopa liigasse, kuues Konverentside liigasse.

Sel teisipäeval kaotas Dortmund Meistrite liigas esimese veerandfinaalmängu võõrsil Manchester Cityle 1:2. Koruskohtumine peetakse 14. aprillil Saksamaal.