Vastavalt arsti diagnoosile pidi Sildaru tõsisematest treeningutest aja maha võtma umbes kolmeks kuuks. Nüüd avaldas ta Eesti korvpallinaiskonna endise peatreener Janne Schasmini videosaates „Jutud Jannega“, et aprilli lõpus soovib ta lumelaagrisse minna.

„Tõenäoliselt saan uuesti lumele aprilli lõpus. Siis on eksamite vahel väike periood. Vaatame, mida sellega teeme,“ avaldas Sildaru ning märkis, et traumast taastumine kulgeb praeguse seisuga hästi.

Suvised plaanid näevad esialgu ette kahe nädala pikkust lumelaagrit Prantsusmaal ning loodetavasti ka pikemat laagrit Uus-Meremaal.

„“Jutud Jannega“ veebiseminaris on Janne Schasmini külaliseks freestyle-suusatamise maailmameister ja 9-kordne X-mängude medalist Kelly Sildaru. Põneva vestluse käigus räägime muuhulgas motivatsiooniteguritest ja eesmärkidest ning väljakutsetest. Diskuteerime avatud suhtluse ja elus oluliste väärtuste teemal. Kelly kirjeldab, kuidas käib uute trikkide õppimine ja nende sooritamine võistluskeskkonnas. Lisaks arutleme fännidele eeskujuks olemisest ning nendega suhtluse olulisusest. Juttu tuleb Kelly eeloleva hooaja graafikust ning peatume põgusalt ka olümpiamängude teemal,“ kirjutatakse saate tutvustuses.