McGregor ja Poirier on praeguseks kohtunud kahel korral. Esmalt mindi vastamisi 2014. aastal ning toona võitis McGregor esimese raundi tehnilise nokaudiga. Meeste teine vastasseis leidis aset tänavu jaanuaris ning teise raundi tehnilise nokaudiga jäi peale Poirier. Meeste kolmas duell toimub sel suvel 10. juulil.

Sel nädalal möödus täpselt kaheksa aastat McGregori UFC debüüdist ning iirlane lubas, et ta valmistub suviseks matšiks sama tõsiselt nagu kaheksa aastat tagasi oma debüüdiks.

„Täna 2013. aastal tegin ma oma UFC debüüdi,“ kirjutas McGregor teisipäeval Twitteris. „See on olnud vägev teekond. See oli minu 12. nokaut MMA-ringis,“ meenutas ta kiiret võitu Marcus Brimage'i üle.

Seejärel jätkas McGregor numbrimaagiaga. „Dustin Poirier oli seejärel 12. võitleja, kelle ma MMA-ringis esimeses raundis nokauti lõin. Eelseisev matš on aga minu 12. UFC peamatš. Huvitav kokkusattumus! Proper Twelve!“ tegi McGregor lõpetuseks viite ka oma viskibrändile, mis sisaldab samuti numbrit 12.

McGregor lubab, et suvise duelli eel teeb ta väga korraliku ettevalmistuse. Samasuguse nagu kaheksa aastat tagasi. „Sain oma UFC debüüdist teada üheksa nädalat varem. Esimene nädal kulus sellele, et lõpetada pidutsemine ja naasta korralikult treningutele. Järgmiseks kaheksaks nädalaks kolisin õe korterisse, kuna see oli treeningsaali lähedal. Päevakava oli lihtne. Ärkasin, tegin trenni, jalutasin tagasi korterisse, sõin, puhkasin, treenisin, läksin tagasi korterisse, magasin ning seejärel kordasin seda kõike jälle otsast peale,“ sõnas McGregor, et ta kavatseb sel korral naasta toonase spartaliku elustiili juurde.