Erimeelsused on nüüdseks unustatud ning Suninen on senise koostööga rahul. "Ütleksin, et koostöö on alanud hästi. Mõlemad osapooled on viimaste aastate jooksul kindlasti kasvanud ning küpsemaks muutunud," sõnas Suninen portaalile Rallit.fi. "Olen isiklikult suutnud rohkem ülesandeid enda peale võtta ja Mikko on paremini mõistnud, mis on kaardilugeja roll."

"Teatud mõttes on koostöö nüüd paremini sujunud ning võime sellega rahul olla. Usun, et pikas plaanis oli see hea lüke," jätkas Suninen, kes on tänavu võistelnud Markkulaga kahel MM-rallil. Monte Carlos lõppes soomlaste jaoks sõit juba esimesel kiiruskatsel, Arktika rallil said nad kaheksanda koha.

Mullusel hooajal võistles Suninen koos kogenud Jarmo Lehtineniga. Seejärel otsustas Lehtinen aga võtta vastu uue väljakutse ning asus tööle Toyota võistkonnas spordidirektori Kaj Lindströmi abilisena.

Suninen meenutas 2015. aastat, mil ta Markkulaga koos sõitma hakkas. Kui Suninen oli toona alles 21, siis Markkula juba 34-aastane. "Mõistagi oli Mikko toona rohkem ka juhendaja rollis. Üsna keeruline on kõike hästi teha, kui pead samaaegselt juhendama kedagi ning lugema kaarti," arutles Suninen. "Nüüd teame mõlemad, miks autos oleme ning saame mõlemad oma ülesannetele keskenduda."