Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pidi mängueelsel pressikonverentsil vastama ka küsimusele, kas nad jahivad revanši 2018. aasta finaalikaotuse eest.

"Me ei ole kättemaksu peal väljas," vastas Klopp. "Sellel mängul pole midagi pistmist 2018. aastaga, kuid kui saime teada loosimise tulemuse ja selgus, et me mängime esmakordselt pärast seda finaali Madridi Realiga, tuli mulle muidugi see finaal meelde."

Toonase finaali järel pakkus palju kõneainet Reali kapten Sergio Ramos, kes kukutas mängu alguses Mohamed Salahi maadlusvõttega nii õnnetult, et egiptlane pidi õlavigastuse tõttu platsilt lahkuma.

"Ütlesin pärast seda mängu, et kui keegi minult nädal või kuu aega hiljem pressikonverentsil küsiks, kas ma kutsuksin Sergio Ramose oma 60. sünnipäevale, vastaksin ei. Nüüd ma mõtleksin selle üle uuesti järele. Ta on suurepärane jalgpallur, kuid mulle ei meeldinud see, mis sel õhtul juhtus. See oli kummaline öö. See oli meie jaoks kummaline öö, kuid see oli juba ammu ja ma ei too seda tunnet, seda viha tagasi," lisas Klopp.

Real alistas 2018. aasta finaalis Liverpooli 3:1.