Viimati tõmbas 28-aastane Timma Himki särgi selga veebruari keskel. Lahkuminek oli kummaline: kui Timma kuulis enne 28. veebruari mängu Zielona Gora vastu, et peatreener Andrei Maltsev ei pane teda algkoosseisu, lahkus ta saalist ja läks koju.

"Timmaga on kõik selge, midagi pole muutunud. Ta lahkus klubist. Läksime ilma temata edasi. Õnneks on meil ka pallureid, kes on valmis mängima, naudivad protsessi ja näitavad raskustest hoolimata tulemusi," ütles Astahhov väljaandele Sport-Ekspress.

Sport-Ekspressi allikate andmetel soovib Timma uut klubi leida, aga kui Hispaania välja arvata, on üleminekuaknad kinni.

Venemaal on Timma oluliselt tuntum kui 2019. aastal Himkiga liitudes. 2020. aasta septembris abiellus ta poplaulja Anna Sedokovaga. Rohkelt kõmu tekitanud suhe on kuulujuttude järgi lätlaselt röövinud nii palju energiat, et väljakul on tema kasutegur langenud.

Euroliigas näitaski Timma tänavu oluliselt kehvemaid esitusi kui hooajal 2019/2020. Siis viskas ta keskmiselt 12,5 punkti, tänavu jäi tema arvele 7,1 punkti. Viskeprotsent langes 42-lt 36 peale.