Kotsarit nimetatakse aina julgemalt Hamburg Towersi parimaks mängijaks. Märtsi lõpus viskas ta Euroliiga klubide Berliini Alba ja Müncheni Bayerni vastu 20 punkti, eile oli ta nimeka Bambergi vastu 22 punktiga üleplatsimees.

24-aastase ja 210 cm pikkuse Kotsari keskmised näitajad on tänavu 14,4 punkti, 6,7 lauapalli, 1,9 korvisöötu ja 1 vaheltlõige. Lauapallide arvestuses on Kotsar Bundesligas viies ja tema efektiivsusnäitaja 17,6 on paremuselt kuues.

Bamberg - Hamburg Towersi kohtumise tipphetked ning Kotsari lühiintervjuu:

Ajaleht Hamburger Morgenpost pani eilse matši kokkuvõtva loo pealkirjaks "Der Este ist der Beste" ehk tõlgituna "Eestlane on parim".

Artiklis toodi välja, et lisaks punktide viskamisele suutis Kotsar edukalt ohjeldada Bundesliga parimate tsentrite hulka kuuluvat David Kravishit. USA korvpallur tabas küll kõik kuus viset, aga tavaliselt suudab ta platsil rohkem domineerida. Ja teisel pool väljakul polnud Kravishil Kotsari vastu mingit võimalust.

"Enesekindlus aina kasvab ja tiimikaaslased leiavad mind hästi üles. Praegu läheb kõik nii meie võistkonna kui ka minu enda jaoks väga hästi," kommenteeris Kotsar Hamburger Morgenpostile.

Kolmapäeval sõidab Hamburg külla tabelis viimast kohta hoidvale Rasta Vechtale. Kuuendal kohal oleval Hamburgil on enne seda mängu koos 16 võitu ja 9 kaotust, Rasta Vechta saldo on 4 võitu ja 22 kaotust.