Reedel registreeritud fännidele alanud piletimüügiga müüdi kuue tunniga ligikaudu 1000 viie mängupäeva paketti, teatas Eesti Võrkpalli Liit.

Avalik piletimüük algab 16. aprillil.

Piletimüügi hetkeseisu info:

* Müüki on pandud 50% saali istekohtadest.

* Pileteid saab osta sektoritesse 101 – 104 ja 201 – 204.

* Juhul, kui koroona-olukord ei luba septembris rohkem inimesi saali, siis on korraldajatel võimalik piletiostjad saalis hajutada 2+2 vms ettekirjutatud reegli järgi ja pileti ostnutele pakutakse samaväärseid kohti vastastribüünidel, mis hetkel tühjaks jäetakse.

* Kas müüakse rohkem, kui 50% piletitest, selgub hiljemalt augustis.

* Avalik piletimüük kõigile soovijatele algab 16. aprillil, piletimüügi keskkonnaks on Piletikeskus. Infot saab nii EVFi kanalitest kui Piletikeskuse lehelt.

Piletite hinnad ja paketid:

* Eelmüük registreerunud vollefännidele kestab 2.-15. aprillini: „Eesti mängude pakett“ (5 Eesti koondise mängupäeva) hinnaga 50€.

* Avaliku müügi algus 16. aprillil: „Eesti mängude pakett“ (5 Eesti koondise mängupäeva) 60€.

* Päevapiletite müügi algus selgub pärast alagruppide loosimist mai keskel ja kestab kuni turniiri alguseni. Päevapileti hind on 15 eurot/päev. Päevapiletitel on lastele ja pensionäridele soodustused.

---

2021. aasta on Eesti rahvusmeeskonna jaoks ajalooline, sest esmakordselt toimub Eestis Euroopa meistrivõistluste alagrupiturniir, mis peetakse 1.–9. septembrini Tallinnas Saku Suurhallis. Lisaks toimuvad alagrupimängud Poolas (Krakow), Tšehhis (Ostrava) ning Soomes (Tampere). Et valiksarjaga jätkatakse mais, pole kõik osalejad veel selged, kõik osalejad saavad selgeks hiljemalt 16. maiks, pärast seda toimub ka alagruppide loosimine.