Kolmekordne maailmameister töötab praegu enda raamatu kallal, alustas tööd politseis ning teenib lisaraha personaaltreeneri ja pitsakullerina.

"Kõige üllatavam on see, et ma armastan oma tööd pitsafirmas. Olen väga õnnelik, sest mind ümbritseb suurepärane meeskond. Olen leidnud uue pere," kirjutas Christie Instagramis.

Suurbritannia olümpiakomitee otsustas 2018. aastal vähendada mitmete talispordialade rahalist toetust. Kärbe tabas ka kiiruisutajaid, kuid Christie sai toona veel edukate tulemuste eest spetsiaalse tugipaketi.

Lisaks kolmele MM-kullale on 30-aastane Christie võitnud kümme Euroopa meistritiitlit. Kokku on tema auhinnakollektsioonis 18 EM-medalit ja 12 MM-medalit.

Briti uisutaja suureks eesmärgiks on võita medal 2022. aasta Pekingi olümpial, sest senised talimängud on tal ebaõnnestunud. Ta on kahel olümpial teinud kaasa kuuel võistlusel, aga pole kordagi tulemust kirja saanud.

2018. aastal Pyeongchangis diskvalifitseeriti ta 1000 meetri distantsi eelsõidus reeglite rikkumise tõttu. 1500 m distantsi poolfinaalis vigastas ta aga hüppeliigest. Neli aastat varem Sotšis lõpetas Christie 500 m finaali teisena, kuid diskvalifitseeriti hiljem määruste rikkumise tõttu.

Pärast Pyeongchangi ebaõnnestumist elas uisutaja üle raske perioodi ja oli lähedal karjääri lõpetamisele. "Ma läbisin perioodi, mida ma vihkasin. Ma olin väga üksik," tunnistas Christie BBC-le.