Juhtum pärineb 2015. aastast, kui iirlane pidi sulgkaalumatšis vastamisi minema brasiillase Jose Aldoga, kes aga vigastuse tõttu kohtumisest loobuma pidi.

Kahenädalase etteteatamisega oli valmis Aldo koha ringis võtma ameeriklane Chad Mendes. McGregor oli kindel ka tema alistamises ning pakkus White'ile magusat kihlvedu.

UFC president on muidu suur kihlveohuviline ja andekas blackjacki mängija, kuid sellest pakkumisest ta siiski keeldus.

White rääkis kogu loo ära CBS raadiosaates "The Jim Rome Show". Seda tsiteeris Briti tabloid The Sun.

"Tahate teada, kui enesekindel see poiss on? Ma ei usu isegi, et ma seda ütlen, aga ta ütles kord mulle ja Lorenzole (endine UFC boss Lorenzo Fertitta - toim): "Ma vean 3 miljoni dollari (2,5 miljonit eurot) kihla, et nokauteerin ta teises raundis," rääkis White.

"Mulle meeldib panustada, ma ei tea, kas nii palju, et ka selline kihlvedu vastu võtta. Kui ma räägin, kui ekstreemselt enesekindel see tüüp on, on see imekspandav. Ta on unikaalne ja lummav inimene, keda kuulata. Lõbus kuulata ja lõbus ka vaadata."

White tegi kihlveost loobudes õige otsuse, sest McGregor lõpetas Mendesi piinad teises raundis. Sama aasta detsembris nokauteeris ta Aldo 13. sekundil, võtte sellega tiitlivöö enda valdusse.