Barcelona tegi Fenerbahcega vahe sisse viimasel veerandil. Türgi klubi kaks suurt staari Jan Vesely ja Nando De Colo ei saanud vigastuse tõttu kohtumist lõpetada. Vesely tegi esimesel poolajal liiga hüppeliigesele, De Colo matši lõpetas põlvetrauma. Kui tõsised nende vigastused on, selgub lähipäevil.

Barcelona resultatiivseim oli 16 punktiga Kyle Kuric, Fenerbahce kasuks viskas Marko Guduric 19 punkti.

Fenerbahce - Barcelona tipphetked:

Barcelonal on enne viimast nädalat 24 võitu ja 9 kaotust. Täna kodus 97:72 Moskva oblasti Himkit võitnud Moskva CSKA on 22 võidu ja 10 kaotusega teine. Veerandfinaali pääseb kindlasti ka Fenerbache, nad on 20 võidu ja 13 kaotusega viiendad.

Viimased kaks veerandfinaalipääset jagavad Madridi Real (19 võitu, 14 kaotust), Peterburi Zenit (18 võitu, 14 kaotust), Vitoria Baskonia (18 võitu, 15 kaotust) ja Valencia (18 võitu, 15 kaotust).

Real alistas täna kodus Piraeuse Olympiacose 72:63, Zenit oli kodus 87:53 üle Villeurbanne'i Asvelist ning Valencia tuli võõrsil Berliini Alba vastu välja 18-punktilisest kaotusseisust ja võitis 90:86.

Real kohtub viimases voorus võõrsil Istanbuli Fenerbahcega ning Zenitil on kodusaalis ees mängud Tel Avivi Maccabi ja Ateena Panathinaikosega. Baskonia ja Valencia kohtuvad omavahel, matš peetakse Valencias.

Euroliiga tabeliseis:

.