"Umbes üheksa rallit tuleb kindlasti. Mulle öeldi juba pärast Arktika MM-rallit, et esialgset rallide arvu võidakse suurendada. Võistkond on kuskilt rohkem raha leidnud või midagi taolist. Kui saan sõita nii palju kui võimalik, siis täpsemad asjaolud mind ei huvita. Oli tore kuulda, et võistkond jäi minu sõiduga rahule," rääkis Suninen portaalile Rallit.fi.

Suninen sai Arktika rallil kaheksanda koha.

Võimalik, et Suninen asub võistlustulle ka hooaja kolmandal etapil Horvaatias. Varem sellest võimalusest ei räägitud, sest M-Spordi WRC-autodega sõidavad Horvaatias Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux.

Soomlane ei kinnitanud Horvaatias sõitmist, aga ei lükanud seda ka ümber. Suure tõenäosusega talle Balkanil WRC-autot ei anta ja Suninen sõidab seal Ford Fiesta R5-klassi autoga. Välistatud pole ka uhiuue Fiesta Rally3 auto rooli istumine.

"Tahan seal sõita kas või legendi koostamiseks. Kui Horvaatia etapp on kavas ka järgnevatel aastatel, on hea oludega tutvuda. Lisaks saaksin lihvida koostööd uue kaardilugeja Mikko Markkulaga," ütles Suninen.