United ja Barcelona läksid omavahel vastamisi 2019. aasta kevadel Meistrite Liiga veerandfinaalis. Koondskooriga 4:0 edenes nelja parema sekka Kataloonia klubi.

Veerandfinaali avamängus põrkasid aga palli eest võideldes omavahel kokku Messi ja Unitedi keskkaitsja Chris Smalling. Inglane lõi intsidendi käigus küünarnukiga Messit näkku.

Kohtumise järel lootis Smallingu tiimikaaslane McTominay kuulsa argentiinlase mängusärki endale saada, kuid argentiinlane keeldus selllest, sest arvas, et hoopis McTominay oli teda näkku löönud.

"Kui mängisime Barcelona vastu, lõi Smalling teda küünarnukiga ning tal hakkas ninast verd tulema. Ta arvas, et see olin mina," meenutas šotlane ESPN-i vahendusel. "Ma palusin väravavahilt Sergio Romerolt, et ta küsiks mulle Messi särki."

"Romero tuli tagasi ja ütles, et Messi arvab, et mina lõin teda näkku. Palusin Romerol minna tagasi ja öelda, et see polnud mina. "Saa see särk kätte, sest see läheb minu magamistuppa," ütlesin Romerole," jätkas McTominay, kelle unistus seejärel täituski. "Nüüd Messi teab, et mina ei löönud teda."