Kalev/Cramo resultatiivseim oli 18 punktiga Marcus Keene, Maurice Kempi arvele jäi 16 punkti, 8 lauapalli ja 3 blokeeritud viset. Tartule tõi Robin Kivi 23 punkti, Sverre Aav lisas 11 punkti.

Mäng täispikkuses:

Tartu Ülikooli peatreeneri Toomas Kandimaa sõnul jääb kripeldama kolmanda veerandi vastaste 14:0 spurt.

„Eks nad lootsid esimesel poolajal kergemalt saada ja tegid poolajal omad korrektuurid. Kolmandal veerandil oli teada, et nad tulevad suruma ja lootsin, et peame sellele paremini vastu. See jääb kripeldama, et kui nad ikkagi surve peale panid, siis korvi me enam ei saanud ja nad tegid 14:0 spurdi. Hea meel, et mõningad asjad kaitses õnnestusid: sundisime vastased pallikaotustele ja saime sealt kergemaid punkte. Järgmisel nädalal on ees ootamas Eesti meistrivõistluste tabeli seisukohalt kaks tähtsat mängu, kolmapäeval Rakverega ja reedel TalTechiga. Tahame nendeks mängudeks hästi valmis olla,“ ütles Kandimaa pressiteate vahendusel.

Kalev/Cramo jätkab Eesti klubidest liidrina, neil on 20 võitu ja 2 kaotust. Ühtlasi on Kalev kindlustanud koha Eesti-Läti liiga finaalturniiri poolfinaalis. Veerandfinaalidest alustavad Pärnu Sadam ja Rapla Avis Utilitas.

Tartu lõpetas Eesti-Läti liiga põhiturniiri 8 võidu ja 16 kaotusega, Eesti klubidest saadi tänavu kuues koht.

Kalev/Cramo oli sellel hooajal Tartu vastu varasemad mängud võitnud vastavalt 110:46, 78:60 ja 96:54.