Võõrsil mänginud Sassari võitis avaveerandi 28:15 ning juhtis poolajaks 48:37. Teine poolaeg kuulus aga Saksamaa klubile, kui Bamberg viskas kahe veerandajaga kokku 55 punkti ning võitis matši kuue silmaga. Veel minut minutit enne normaalaja lõppu oli seis viigis 86:86, kuid siis läksid võõrustajad oma teed.

Kaspar Treier alustas kohtumist algkoosseisus ning rassis platsil 26 minutit. Ta kogus kaheksa punkti (kahesed 1/5, kolmesed 2/3), noppis viis lauapalli, tegi ühe vaheltlõike, kaks pallikaotust ja kolm viga. Miro Bilan oli Sassari resultatiivseim 20 silmaga.

Bambergi poolelt viskas Michele Vitali 17 ja Devon Hall 16 punkti.

Sassari peatreener Gianmarco Pozzecco tunnustas kaotuse järel Bambergi, kuid saatis kriitikanooli kohtunike suunas. "Me väärisime samuti võitu: kohtunikud peavad olema sama professionaalsed nagu meie. Mina ei saa täna öösel kindlasti magada," sõnas loots klubi kodulehe vahendusel. "Olen veendunud, et hea võistluse toimumise nimel peavad kõik osapooled olema tasemel."

"Minu poisid andsid endast kõik ning nad väärisid võimalust mängida ja kaotada võrdsetel alustel, mitte mõne vahejuhtumi tõttu, mis meid keerulisse olukorda pani," jätkas Pozzecco. "See pole sugugi esimene kord. Ma austan kohtunikke väga, aga parema võistluse nimel tuleb kõigi taset tõsta. Mulle meeldib Meistrite Liiga, kuid olime mitmetel põhjustel raskes seisus. Ma ei taha kohtunikke süüdistada, aga see on soovitus, kuidas edasi liikuda. Õnnitlused Bambergile, kes mängis suurepärase kohtumise."

Sassari on vahegrupis kaotanud nüüdseks kõik neli kohtumist ning minetanud sellega lootuse pääseda veerandfinaali. L-gruppi juhb Zaragoza Casademont (4-1), kellele järgnevad Nymburki ERA (3-1), Bamberg (2-3) ja Sassari (0-4).